



A szálloda közvetlenül az út mellett, az Uzsoki-hágó tövében található. 6 db, 2, 3, illetve 4 ágyas szobája van, összesen 22 főt tudnak befogadni.
Eredeti a konyhai kínálata. A bográcsgulyás, a töltött káposzta, a szegedi göngyölt hús és a lecsó előkelő helyen szerepel az étlapon. Készítenek knédlit, juhtúrós galuskát, kremzlit, banost, húsos és krumplis derelyét, nagyszámú különféle gombás ételt is. Az egyik változatban a töltött káposzta is gombával készül. Figyelemre méltó a konyhafőnök ajánlata, a juhtúrós fánk.
Az itallapon több olyan rövidital szerepel, mely a helyi dombokon, erdőkben szedett gyógynövényekből készült. Ezekből a növényekből számos teát, teakeveréket is összeállítottak, melyek meg is vásárolhatók. A „Patrick” kézműves sört Ökörmezőn főzik.